Mražená pizza, pizza k rozpékání - Jídlo Markýz

Jak vyrábíme jídlo Markýz?

  • nebojíme se dělat věci kvalitně
  • máme tým lidí na které se můžeme spolehnout
  • jídlo vyrábíme sice ručně, ale za pomocí moderních technologií
  • používáme jen kvalitní a převážně české suroviny od místních dodavatelů
  • dbáme na přesné dodržování technologických postupů
  • nechceme být ti nejlevnější, chceme být ti nejlepší

Jsme mražení, protože:

  • dlouhá doba trvanlivosti
  • snadné skladování bez nebezpečí kontaminace a znehodnocení
  • snadné dodržování HACCP a hygienických opatření
  • snadné plánování, snadný nákup, trvalá dostupnost, stále stejná kvalita
  • úspora času, nákladů práce, nákladů na stroje a zařízení a nákladů na energie


Jak se vyrábí pizza Markýz?


 
 
 

Vlastní těsto

Nejdříve vyrobíme vlastní těsto do kterého přidáme extra panenský olivový olej a necháme určitou dobu zrát.

 
 

Vlastní rajčatový základ

Dále vyrobíme vlastní rajčatový základ s přídavkem koření, bylinek a extra panenského olivového oleje.

 
 
 
 

Čerstvé suroviny

Na ručně vytvarované těsto pak dáme jen čerstvé a kvalitní suroviny od pečlivě vybraných místních dodavatelů.

 
 

Pečení pizzy

Následně pizzu ze ¾ upečeme v profi peci.

 
 
 
 

Šokové zamrazení

Po upečení pizzu ihned šokově zamrazíme, čímž se zabrání narušení buněčné struktury jednotlivých ingrediencí a pizza Markýz proto chutná i po rozpečení jako čerstvá.

Pizzu poté zabalíme, opatříme etiketou a expedujeme až přímo k Vám domů, do provozu, do firmy.

 

Copyright (c) 2020 jidlomarkyz.cz, design a kód wedipa.com

Chci se zeptat